17.1 C
Medemblik
5 juli 2020 06:19
Medemblik Actueel.

Foto: HBP Media

Frontale botsing Ooster Boekelweg De Weere loopt goed af

DE WEERE – De weg staat bekend als een smalle weg waar regelmatig te snel wordt gereden, of dat bij dit ongeval ook het geval is is onduidelijk, daar doet de politie onderzoek naar. Wel zijn bij de deels frontale botsing 2 auto’s beschadigd waarvan 1 dusdanig dat die rijp is voor de sloop. de ander auto heeft lichte schade opgelopen.

1 persoon werd door het toegesnelde ambulancepersoneel in de ambulance nog onderzocht maar de verwondingen bleken mee te vallen en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto die total loss is geraakt is door een bergingsbedrijf weggesleept, de andere auto kon nog rijden.

Foto: HBP MediaFoto: HBP MediaFoto: HBP Media

Reageren via facebook