Reportage: Broer Sharona Bunschoten zet succesvolle inzamelingsactie op voor andere auto

REGIO – Als ze terugkijkt op afgelopen weekend, dan had Sharona Bunschoten uit Enkhuizen zeker gewild dat alles anders was gelopen. Haar vriend leende zaterdagavond haar auto uit aan een net opgedane kennis, die deze vervolgens niet meer terugbracht. Uiteindelijk kreeg de politie de dief zondagmiddag te pakken, maar niet zonder gevolg. Sharona’s geliefde Renault Twingo is total loss.

Haar broer die momenteel in Portugal zit besloot de kracht van de sociale media in te zetten om zijn zusje te helpen. “Laten we dit met zijn allen gaan doen, ik weet zeker dat het kan”, zegt Vincent Bunschoten in een video die hij zondag op Youtube plaatsten. 

Dankbaar
In eerste instantie voelde Sharona zich enigszins opgelaten door de actie van haar broer, want “ze is niet het type dat snel om hulp vraagt”, maar ze is ook ontzettend dankbaar. “Ik wil iedereen graag bedanken. Jullie hebben een goed hart.” Haar broer had ingezet op een bedrag van 1.500 euro. Sharona heeft er vertrouwen in dat het goed komt. “Ook met minder kan ik denk ik wel een autootje kopen.”

 

Reageren via facebook