13.2 C
Medemblik
23 september 2020 01:42
Medemblik Actueel.

West-Friesland rent, fietst en verzameld veel geld in voor KWF Kanker Bestrijding

WEST-FRIESLAND – 117.903,70 euro is het bedrag dat KWF Kanker Bestrijding via 3 acties de afgelopen maanden mocht ontvangen vanuit West-Friesland Geld dat wordt ingezet om Kanker de wereld uit te krijgen en waar elke eurocent meer dan welkom is.

Deze 3 acties vonden er de afgelopen maanden plaats:

  1. SamenLoop voor Hoop West-Friesland: Op 17 en 18 juni vond de SamenLoop voor Hoop West-Friesland plaats. Gedurende deze 24-uurs wandelestafette is het geweldige bedrag van € 117.000,- opgehaald!
  2. Lege flessen actie bij Jumbo Zwaagdijk: In april, mei en juni konden er lege flessen bonnen worden gedoneerd bij Jumbo Monique Zwaagdijk. Met deze actie is maar liefst € 653,70 opgehaald voor het KWF! Alle Jumbo klanten, bedankt!
  3. Rabo Fietstocht: Op zaterdag 10 juni vond de jaarlijkse Rabo Fietssponsortocht plaats. Een sportief evenement waarmee de Rabobank het verenigingsleven een warm hart toedraagt. Team KWF afdeling Medemblik heeft 40 KM gefietst en hiermee € 250,- opgehaald. En wat was het gezellig!

KWF Collecteweek komt er weer aan!

Van 3 t/m 9 september 2017 vindt de jaarlijkse KWF Collecteweek plaats. Door geld in te zamelen zorgen we er samen voor dat er meer wetenschappelijk kankeronderzoek mogelijk is en patiënten meer tijd krijgen.

Vrijwilligers gezocht

Jaarlijks zetten 100.000 vrijwilligers zich in om elk jaar een geweldig bedrag op te halen voor de KWF Kankerbestrijding. Om de collecte in regio Medemblik ook dit jaar weer tot een succes te maken zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers. Maakt u het verschil?

  • Zwaagdijk Oost: District coördinator
  • Wervershoof: District coördinator

Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger of heeft u hier nog vragen over? Wij horen graag van u! Stuur een mailtje naar Patricia via: rempt.veerman@quicknet.nl.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?