Gezocht: schippers en gastgezinnen voor deelnemers zwemmarathon Stavoren-Medemblik

MEDEMBLIK – Zaterdag 12 augustus a.s. gaat het weer gebeuren … het NK MARATHONZWEMMEN van STAVOREN naar MEDEMBLIK (22km)! Door het hoge aantal inschrijvingen is de organisatie op zoek naar schippers van zeilboten voor de begeleiding van de zwemmers onderweg op zaterdag 12 augustus. Het unieke van deze jaarlijkse Stavoren-Medemblik zwemtocht is dat dit de enige overgebleven serieuze marathon in Nederland is en tevens het Nationaal Kampioenschap van de KNZB! Dit wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoren maar ook o.a. door schippers die naast de zwemmers varen voor de koers, de gratis beschikbaar gestelde  slaapplaatsen en gratis vervoer van de zwemmers naar Stavoren. Het bestaat nog!!! 

Schipper met zeilboot gevraagd

Elke zwemmer wordt tijdens de overtocht begeleid door een zeilboot (op de motor) met een jurylid en een coach aan boord. Als u zich opgeeft kunt u óók meemaken: een plezierige schippersvergadering op maandagavond 7 augustus in Medemblik en een gezellige vrijdagavond 11 augustus van de gezamenlijke schippers in Hindeloopen. Ligplaats wordt geregeld en is gratis. Na de finish en prijsuitreiking een eenvoudige doch voedzame gratis maaltijd voor de schipper + maatje in café Brakeboer in Medemblik.

Opgave en info: Jack Brakeboer 0227-541436, Opgave voor gastgezin vrijdagavond 11 augustus: Kees Breebaart 0227-540015

 

Reageren via facebook