Doe mee met de Drakenbootrace in Medemblik

MEDEMBLIK – De 10e editie van West-Friese Waterweek in Medemblik van 11 t/m 13 augustus a.s. wordt traditiegetrouw op zondag afgesloten met de altijd weer spectaculaire Drakenbootrace. Schrijf je nu in met een groot of klein team en de organisatie van Dragon Events zorgt ervoor dat er een drakenboot voor jullie team klaar staat. Behalve de snelheid, speelt ook de uitstraling van het team een grote rol: hoe gekker of mooier, des te beter!

Hoe werkt het?

De Oosterhaven in Medemblik is op zondag 13 augustus a.s. wederom het podium van de Drakenbootrace. Zoals gezegd regelt Dragon Events de drakenboten voor grote teams van 16 roeiers plus een trommelaar en kleine team van 8 roeiers en een trommelaar. Vanaf de wal worden alle deelnemers uit volle borst aangemoedigd. Elk team roeit twee of drie keer en maakt kans om door te gaan naar de finale. Er is niet alleen een prijs beschikbaar voor de snelste drakenboot, maar ook voor de meest originele. En dat laatste is op vele manieren invulbaar. De SPAR-spiegeltrofee staat in ieder geval al klaar om te worden overhandigd aan de winnaar.

Inschrijven

Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen? Ga de uitdaging aan met jouw vrienden, collega’s of familieleden. Schrijf jouw team dan nu in. Dit kan door vóór 1 augustus a.s. een e-mail te sturen naar drakenbootracemedemblik@gmail.com. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- per deelnemer.

Dus wacht niet te lang, schrijf je in en doe mee met dit prachtige waterevenement. Voor meer informatie en vragen kun je een mail sturen naar bovengenoemd e-mailadres of contact opnemen met nummer 06-53704233.

Reageren via facebook