Medemblik Actueel.

(Foto: Pascal van As / www.pascalvanas.nl)
Politie

Onderzoek verdronken man haven Medemblik nog niet gesloten

MEDEMBLIK – Afgelopen dinsdagavond werd het levenloze lichaam van de 35-jarige Lukasz gevonden door een schipper. Nadat het lichaam door de schouwarts werd vrijgegeven is de politie begonnen met forenisch onderzoek op de plaats waar Lukasz werd gevonden.

Hierbij werd de vraag gesteld of Lukasz door een tragisch ongeval om het leven is gekomen of dat Lukasz mogelijk door een misdrijf om het leven is gekomen.

Lees ook: Lichaam gevonden in Westerhaven Medemblik

Politiewoordvoerder Roderick de Veen laat weten dat de doodsoorzaak dan wel verdrinking is maar dat het nog niet vast staat hoe de man in het water is beland en waarom hij pas dinsdagavond is gevonden, en dat daarom het onderzoek nog niet is gesloten. 

De recherche is nu bezig met het horen van getuigen die Lukasz voor zijn dood, hij moet in de nacht van zaterdag op zondag na half 4 in de ochtend in de haven zijn beland, om zo meer duidelijkheid te krijgen.

Lees ook: Overleden persoon is 35-jairge man uit Medemblik

En ook nu roept de politie mogelijke getuigen op om zich te melden om hun verhaal te doen, die kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000

Reageren via facebook