Medemblik Actueel.

Foto: Pascal van As
Evenementen

Korenfestival 2017 Medemblik met 13 koren

MEDEMBLIK – Nog even, dan is het zover…. over 4 weken, zondag 11 juni, is het jaarlijkse Korenfestival in Medemblik! De buienradar is gecheckt, de middenstand heeft de parasols weer opgepoetst. We zullen er weer alles aan doen om er een zonnige, gezellige en sfeervolle dag van te maken.

Dit jaar doen er 13 koren mee.

Er zal dit jaar geen culturele markt zijn op de Nieuwstraat, maar uiteraard zullen er op diverse plekken straatoptredens worden verzorgd door de koren. Ook zal koorregisseur Marijke de Wit met haar eigen stand op de Nieuwstraat staan, waar zij proef-workshops zal geven en haar kwaliteiten als coach tentoon zal spreiden. Een mooie gelegenheid om tips en trucs uit te wisselen!

Volg ons op onze Facebook pagina! We hopen dat iedereen volop gaat genieten van deze ongetwijfeld prachtige en vooral zonnige dag!

Foto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van As

Reageren via facebook