14.6 C
Medemblik
8 juli 2020 13:19
Medemblik Actueel.

Graaf S.P. Etter is weer gespot in het zwembad van Abbekerk. (Foto aangeleverd)

Graaf S.P. Etter is weer gespot in zwembad de Spetter in Abbekerk

ABBEKERK – De vrekkige, maar rijke, graaf S.P. Etter blijkt volgens camerabeelden regelmatig een duik in zwembad De Spetter te nemen. Dit doet hij steeds zo rond het middaguur, terwijl het zwembad nog niet open is. Het bad gaat pas 30 april om 12.00 uur open. “Dit illegaal zwemmen is natuurlijk onverantwoord“, vindt Désirée de Boer van zwembad De Spetter.

“Om hier voor eens en voor altijd een einde aan te maken hebben we kinderen nodig”, stelt de secretaris. “We willen de kinderen vragen om 30 april tegen 12.00 uur naar het zwembad te komen. Neem potten, pannen, deksels, muziekinstrumenten, fluitjes en andere legale dingen die herrie maken mee. Door precies op het middaguur met zijn allen herrie te maken, hopen we deze vrek te stoppen met illegaal zwemmen. Hij mag natuurlijk altijd een abonnement kopen.”

Op de camerabeelden is te zien dat de graaf zijn spaarpot meeneemt tijdens het zwemmen. Het lijkt erop dat deze spaarpot niet goed dicht zit, want op de bodem van het zwembad zijn muntjes gezien. Als de kinderen de graaf verjaagd hebben, mogen alle kinderen het water in om deze muntjes op te duiken.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?