Medemblik Actueel.

Het Hof van Wognum. (afbeelding aangeleverd)
Bijeenkomsten

Inloopbijeenkomst Wognum nieuwbouw huurwoningen

WOGNUM – De Woonschakel organiseert op 25 april aanstaande een inloopbijeenkomst in Café Stam te wognum. Tijdens deze bijeenkomst leggen medewerkers van De Woonschakel en Kuin Vastgoedbeleggingen B.V. aan de aanwezigen de projecten die op dit ogenblik in Wognum worden uitgevoerd.

Zo zijn er diverse huurwoningprojecten als  Hof van Wognum aan de Kerkstraat waar 18 appartementen worden gebouwd, in de Boogert waar 43 appartementen worden gebouwd en aan de Dirk Veermanhof waar 16 appartementen worden gebouwd.

De netto huurprijzen variëren van 370 tot 695 euro per maand.

Meer informatie verhuur via De Woonschakel
Nieuwbouw Wognum De Boogerd
Nieuwbouw Wognum Dirk Veermanhof
Nieuwbouw Hof van Wognum

Reageren via facebook