WonenPlus zoekt mensen met groene vingers

MEDEMBLIK – WonenPlus is op zoek naar mensen met groene vingers uit Wognum, Abbekerk en Medemblik (stad). Zou u een ander kunnen helpen bij het verzorgen van de tuin?

WonenPlus ondersteunt ouderen, chronische zieken en mantelzorgers bij het langer zelfstandig thuis wonen. Voor deze mensen is het niet altijd even gemakkelijk om hun tuintje goed te onderhouden. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste tuinmannen en – vrouwen die graag de handen uit de mouwen steken.

Heeft u wel eens wat tijd over en zet u zich graag in voor een ander? En houdt u ervan om lekker in de tuin bezig te zijn en te zorgen voor alles wat groeit en bloeit? Aarzel dan niet en meldt u aan als vrijwillig tuinier. Er staat een kleine onkostenvergoeding tegenover. Met uw hulp geeft u vooral mensen een steuntje die dit goed kunnen gebruiken. Zodat ook zij straks kunnen genieten van een verzorgd tuintje.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat u zou kunnen betekenen? Neem dan contact op met Baukje Visser, coördinator WonenPlus via b.visser@dewering.nl of telefonisch via 088- 00 75 140.