Medemblik Actueel.

Concerten

Jazz in de Bonifaciuskerk Medemblik: Jazz diva Deborah Carter

MEDEMBLIK – Zondagmiddag 19 maart een sfeervol jazzconcert in de Bonifaciuskerk in Medemblik ! Diggin’ The Duke is een nieuw programma waarin jazz diva Deborah Carter een heel nieuw en persoonlijk licht schijnt op bekend en onbekend repertoire van Duke Ellington. 

Deborah, Mark Zandveld en Leo Bouwmeester schreven vanuit een hedendaags perspectief nieuwe arrangementen voor zijn composities en Deborah maakte teksten op enkele instrumentale composities. Zij maken gebruik van een variatie aan swing, latin en fusion ritmes en avontuurlijke harmonieën.

Deborah Carter

Deborah J. Carter, bekend om haar dynamische en warme podium-persoonlijkheid, werd geboren in de USA en groeide op in Hawaï en Japan. Zij geeft concerten op jazz festivals en in jazz clubs en verschijnt in radio en TV shows in Europa en Azië. Zij toert met haar eigen trio of als gaste bij diverse formaties variërend van solo pianist tot orkest en tevens geeft zij masterclasses over de hele wereld.

Diggin’ The Duke … van een gelouterde jazz zangeres, die naar mijn mening nog meer aandacht en credits verdient dan nu reeds het geval is. Absolute aanrader voor iedere jazzliefhebber ! Fred Pach – Muziekwereld

  • Deborah J.  Carter – vocals
  • Thijs Cuppen – piano
  • Mark Zandveld – bass
  • Gunnar Graafmans – drums

 Details:

  • zondag 19 maart
  • aanvang 15.00 uur
  • entree €10
  • Bonifaciuskerk Medemblik
  • Kaarten: Praktisch Projectmeubel T 0227–540015 of info@praktischprojectmeubel.nl

Reageren via facebook