Bedrijf in de Spotlight: De Creativeling

MIDDENMEER – Mijn naam is Linda Huberts Tesselaar. Een eigen bedrijf beginnen is jaren lang mijn grootste wens geweest. En in 2015 heb ik de stap genomen en is De CreativeLINg ontstaan. Een bedrijf dat zich bezig houd met het geven van creatieve workshops in het breedste van de zin. Van voorjaarsstukken tot kerstkransen en alles wat daar tussen in zit.

Een gezellige vriendinnenavond, personeelsuitje, team building, familiedag of gewoon langskomen op een van onze open avonden alles is mogelijk. Wij geven workshops op locatie bijvoorbeeld bij u thuis. U als gastvrouw nodigt minimaal 6 mensen uit en verzorgt de koffie en thee. Wij verzorgen een gezellige creatieve avond/middag waarbij alle materialen incl. zijn dus geen verassingen achteraf. De workshop voor u als gastvrouw is geheel GRATIS. Een win win situatie, een gezellige workshop voor u en u gasten en een mooi zelf gemaakt stuk.

Maar ook voor bedrijven bieden wij op maat gemaakte arrangementen. Denk hier bij aan workshops waar team building een rol spelen. Door elkaar te helpen een mooi eindresultaat neer te zetten.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze facebookpagina, Mail: lindahuberts@hotmail.com
Tel: 06-25026643

Reageren via facebook