Medemblik Actueel.

Bijeenkomsten

De Kajuit in De Nieuwe Haven Abbekerk

ABBEKERK – Vanaf woensdag 25 januari zal er in De Nieuwe Haven wekelijks een bijeenkomst zijn voor kinderen, ouders/grootouders/verzorgers en iedereen die erbij wil zijn. Vanaf 9 uur kun je inlopen. Tegen half 10 starten we gezamenlijk en kan er verder gekletst en gespeeld worden.

Elke eerste woensdag van de maand hebben we een thema. 1 februari zal het thema Zindelijkheid zijn. Terwijl de kinderen ergens een potje van maken (oftewel: een potje knutselen) en boekjes lezen over potjes en luiers, gaan de volwassenen met elkaar ervaringen en kennis uitwisselen over dit onderwerp, maar natuurlijk blijft er ruimte genoeg voor andere gespreksonderwerpen.

Je bent van harte welkom op 1 van de woensdagochtenden, of allemaal. Graag tot ziens!

Reageren via facebook