Medemblik Actueel.

Algemeen

Camping Nesbos groeit gestaag door. (update)

ONDERDIJK – Na het verschijnen van tent 1 van de Pool Sebastian Petryka heeft een tweede ‘zwerver’ nu ook zijn intrek genomen op Camping Nesbos bij Onderdijk. Wie deze tweede persoon is en waarom hij ook juist zijn tent op het Nesbos heeft geplaatst is nog onduidelijk.

Woordvoerster Yildiz Jonkers zegt tegen Medemblik Actueel dat zij direct de betreffende instanties heeft ingeschakeld om te gaan kijken. Ondanks dat camperen op ‘camping’ Nesbos niet is toegestaan staat het Recreatieschap het al ruim een half jaar toe dat Petryka, ondanks smeekbedes van zijn familie om thuis te komen vanwege psychische problemen, oogluikend toe dat de man op het Nesbos verblijft.

Update: Wij krijgen zojuist van Yildiz Jonkers van de gemeente Medemblik te horen dat het gaat om een opslagtent van Petryka en dat de beste man ondertussen bezig is een paspoort te verkrijgen en zodra hij deze in zijn bezit heeft zijn spullen gaat inpakken en gaat vertrekken naar elders..

Reageer op dit onderwerp