Medemblik Actueel.

Politie

Inbrekers stelen sieraden overleden echtgenote en moeder

WERVERSHOOF – In de nacht van zaterdag op zondag is er bij de vader van Claudia Huiden-Koomen ingebroken. Haar vader woont aan de Driehuizen in Wervershoof en bij deze inbraak zijn alle sieraden van zijn overleden vrouw gestolen.

Het gaat om diverse sieraden waaronder de trouwringen met daarin gegraveerd de teksten Klaas 11-09-1980 Jeanette maar ook zijn de trouwboekjes gestolen en andere spullen op hun naam met een grote emotionele waarde.

Claudia Huiden-Koomen roept iedereen op die iets heeft gezien ten tijde van de inbraak of verdachte personen heeft gezien in de buurt van de Driehuizen in Wervershoof te bellen met de politie op telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of even via een persoonlijk berichtje via facebook aan Claudia zelf.

Reageren via facebook