16.4 C
Medemblik
21 mei 2020 01:02
Medemblik Actueel.

Rommelmarkt in de Schoof Wervershoof

WERVERSHOOF – Op zaterdag 19 november is er van 09.30 tot 13.00 uur weer een rommelmarkt in de Schoof. Naast dat er mensen staan met de spullen, kunnen de bezoekers dit keer ook een Big Draw maken!

Tijdens een Big Draw van NHBNL16 wordt iedereen uitgenodigd en uitgedaagd om samen aan de slag te gaan met potlood, papier, gum en inkt. Iedereen kan meedoen, jong en oud, Je hoeft helemaal niet goed te kunnen tekenen. Dat is niet belangrijk. Tekenen is onze meest ‘oude taal’. We deden het al als kind. Tekenen is leuk. Tekenen is bij een Big Draw dus geen doel maar een middel: door te tekenen kijk je beter, sta je even stil bij het onderwerp, en kom je in gesprek met elkaar. En op een heel bijzondere manier speelt in iedere tekening wassend water tot slot nog een verrassende rol.

Deze ochtend is dus iedereen van harte welkom voor de rommelmarkt én de Big Draw. En het mooie is: de entree is helemaal gratis! Wilt u misschien met een tafeltje staan? Dat kan, we hebben nog een paar plaatsen vrij. U kunt dan bellen naar 0228-581876 of mailen naar info@deschoof.net.

We zien u graag in de Schoof, Kerkelaantje 1, Wervershoof.

Reageren via facebook