Een nieuwe Dierenlot Noodhulp Ambulance voor de Dierenambulance Hoorn e.o.

REGIO – Woensdag 9 november 2016 mocht de Dierenambulance Hoorn e.o. de eerste Dierenlot Noodhulp Ambulance, volledig ingericht, in ontvangst nemen. Alle vrijwilligers zijn blij met “hun” nieuwe aanwinst om in de regio nog meer hulp te kunnen bieden aan dieren die dit nodig hebben. Aangezien de Dierenambulance Hoorn e.0. een in een groot gebied werkzaam is, is betrouwbaar vervoer een must. De dierenambulance biedt de diensten aan vanaf (zuid naar noord) de bovengrens van Oosthuizen tot aan de grens van Wieringerwerf en vanaf (west naar oost) Hensbroek naar Enkhuizen.

Naast de nieuwe ambulance maakt de dierenambulance ook nog steeds gebruik van de vertrouwde grote ambulance die zij vooral gaan inzetten voor doktersritten en andere specifieke ritten waarbij de dierenambulance naast de dieren, ook de baasjes vervoeren. Gezien de leeftijd van deze ambulance hoopt de dierenambulance die in de nabije toekomst ook te kunnen vervangen.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.