12.5 C
Medemblik
8 juli 2020 04:02
Medemblik Actueel.

Foto: Pascal van As

Fotoreportage Sinterklaasintocht Medemblik 2016

MEDEMBLIK – Waarin een klein stadje heel groot kan zijn, dat liet Medemblik gisteravond wel zien aan de rest van Nederland. De organisatie verdiend de grootste pluim ter wereld, maar ook alle vrijwilligers, de verslaggevers van NH, WEEFF en Medemblik Actueel deden hun uiterste best om dit kinderfeest tot een onvergetelijk evenement te maken.

Onze fotograaf Pascal van As was niet verkleed als de fotopiet maar mocht toch van Sinterklaas zich helemaal uitleven met het maken van foto’s. Ziet u een foto die u graag wilt hebben, u kunt Pascal bereiken via Facebook.

Klik op de foto voor een grotere afbeelding.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”91″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_imagebrowser” ajax_pagination=”1″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?