Terugroepactie Ikea – opbergsysteem Elvarli

MEDEMBLIK – IKEA verzoekt klanten die een ELVARLI steun hebben gekocht deze te demonteren en terug te brengen naar een IKEA woonwarenhuis. De steun is een onderdeel van het open opbergsysteem ELVARLI.

IKEA roept de ELVARLI steun terug omdat er een risico bestaat dat het plankensysteem losraakt en omvalt. Een inzetstuk is niet correct aangebracht waardoor het moeilijk of onmogelijk is de steun goed vast te zetten tussen vloer en plafond.

IKEA heeft geen klachten of meldingen van klanten gekregen dat er personen gewond zijn geraakt en beoordeelt het risico als laag. De gevolgen van een eventueel ongeval kunnen echter ernstig zijn.

IKEA roept de steunen daarom uit voorzorg terug en betaalt het aankoopbedrag volledig terug. Uiteraard kunnen klanten desgewenst het hele opbergsysteem terugbrengen. De ELVARLI steun kan naar elk IKEA woonwarenhuis worden teruggebracht voor een volledige terugbetaling. Voor terugbetaling is geen aankoopbewijs (kassabon) nodig.

Op IKEA.nl staan de montage-instructies vermeld. Onze excuses voor eventuele ongemakken. Voor meer informatie kan je contact opnemen via het gratis telefoonnummer 0800-453 2649

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.