Medemblik Actueel.

112 Medemblik

Medewerkers sloopbedrijf onwel tijdens werkzaamheden Andijk

ANDIJK – Woensdagmiddag werd er groot alarm gegeven na 2 onwel wordingen in een huis aan de Generaal de Wetlaan 1 in Andijk. Het pand wordt gesloopt en tijdens deze sloopwerkzaamheden zijn twee medewerkers van het sloopbedrijf plotseling onwel geworden.

Twee ambulances, een brandweerauto en een politieauto waren aanwezig toen de beide mannen naar buiten werden gebracht en door het ambulancepersoneel aan zuurstof werden gelegd om bij te komen. Verder onderzoek van het ambulancepersoneel wees uit dat zij niet naar het ziekenhuis hoefden. 

De politie stelde een onderzoek in naar de oorzaak van de onwel wording.  Het pand aan de Generaal de Wetlaan is door de LIDL aangekocht en moet plaatsmaken om parkeerplaatsen te realiseren. De LIDL gaat uitbreiden en heeft daarvoor weer een stuk van het huidige parkeerterrein nodig.

Reageren via facebook