Medemblik Actueel.

Cultuur & Uitgaan

Grootse havenfeest tijdens 24-uurs race Medemblik

MEDEMBLIK – Ook dit jaar organiseren Grandcafé Hof van Medemblick en stichting Jachthaven Medemblik tijdens de 24-Uurs Zeilrace het Westerhavenfeest.Het evenement vindt plaats op zaterdag 27 augustus, wederom in de tent direct naast het terras van grand café Het Hof van Medemblick. 

Ted Hof, eigenaar van het grand café: “Zowel de wedstrijdzeilers als de inwoners van Medemblik zijn weer van harte welkom om in de feesttent een geweldige avond te beleven. Het feest begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.”

Peter Vroonland, havenmeester van de Westerhaven vult aan: “We zijn er trots op te kunnen vertellen dat Marsha Steltenpool en Sven Manshanden voor de muzikale invulling zullen zorgen. Een spetterende muzikale reünie! Marsha en Sven delen hun passie voor muziek en zullen in een soort van “battle” een onvergetelijk optreden neerzetten!”

Reageren via facebook