Medemblik Actueel.

Evenementen

Varen met de Zonnebloem door de gemeente Medemblik

MEDEMBLIK – De Zonnebloem, afdeling Medemblik verzorgt dinsdag 5 juli een schuitentocht door de wateren van de havenstad. De tocht duurt circa anderhalf uur. Ter afsluiting houden de deelnemers een picknick in de tuin van de familie Van der Lee. 

Degene die zich aanmelden voor het uitje, vertrekken om 10.30 uur vanaf het Achterom ter hoogte van het Van Houweningepark. Kosten zijn 7 euro 50 per persoon, dit is inclusief varen en de picknick. Wie alleen wil picknicken betaalt 5 euro.

Graag opgeven bij aanmelding. Rollators worden gestald bij de familie Van der Lee. Leden en niet van De Zonnebloem kunnen zich opgeven via Joke Pennekamp, tel. 0227-542828 of Tineke Kappelhof, tel. 0227-543015.

Wie vervoer nodig heeft, kan dat aangeven bij opgave.

Reageren via facebook