Crownfund mee voor de natuurspeeltuin in Wognum

WOGNUM – Met elkaar de nog te realiseren natuurspeeltuin in het Kreekbos leuk en uitdagend maken is het doel van Stichting Natuurspeeltuin Wognum. De gemeente Medemblik investeert € 30.000 in de eerste natuurspeeltuin in de gemeente. Een groep enthousiaste ouders heeft jaren geleden de wens van de gemeenteraad, namelijk een natuurspeeltuin in Medemblik realiseren opgepakt en inmiddels staat Wognum aan de vooravond van een heuse crowdfunding. Want met de beschikbaar gestelde € 30.000 kan alleen de basis van de speeltuin worden aangelegd. Maar de natuurspeeltuin wordt pas echt leuk met die boomhut, klimtrajecten, waterspeelplek en een kabelbaan.
 
Van 10 juni tot 15 juli hoopt de Stichting Natuurspeeltuin Wognum via crowdfunding € 15.000 in te zamelen. Dit geldt zal besteed worden aan een boomhut en een tweetal klimtrajecten.
 
Dat Wognum enthousiast is blijkt wel uit de verschillende initiatieven die er inmiddels tot stand zijn gekomen. Vrijdag 10 juni wordt er gestart met een sponsor-NatuurRun door bijna alle Wognumse kinderen. De beide Wognumse scholen, maar ook de peuterspeelzaal en een kinderdagverblijf doen mee en dragen zo hun steentje bij. De dag kan vervolgens door de volwassenen worden afgesloten op de Vrijmibo die in Café Stam wordt georganiseerd. Uiteraard gaat ook deze opbrengst naar de realisatie van de natuurspeeltuin.
 
De crowdfunding is vanaf 10 juni te volgen via www.hetluktons.nl of via de Facebookpagina: Natuurspeeltuin Wognum. En uiteraard zijn alle donaties van harte welkom.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.