Medemblik Actueel.

50 jaar Theaterkerk Wadway

WADWAY – Theaterkerk Wadway bestaat dit jaar precies vijftig jaar. Dat wordt gevierd met tal van bijzondere activiteiten. Zo wordt er op dit moment hard gewerkt aan een bijzondere locatieproductie met én voor de inwoners van Wadway en omstreken.

Wadway Monumentendorp in 2066? De inwoners besluiten dat het zó niet langer kan, want in 2016 werd namelijk bepaald, Wadway als museaal dorp op de kaart te zetten en sindsdien zitten de inwoners al vijftig jaar opgesloten in het door hekken omgeven monumentendorp. Kan de voorzitter weerstand bieden aan Het Verzet? En welke rol speelt Koningin Amalia hierin?

Nieuwsgierig? Reserveer kaarten voor vrijdag 3, zaterdag 4, vrijdag 10 of zaterdag 11 juni, aanvang 20.00 uur, via www.theaterkerkwadway.nl. Toegangsprijs 12 euro 50.

Reageren via facebook