Medemblik Actueel.

Evenementen

Op 22 mei is het zover! Korenfestival in Medemblik!

MEDEMBLIK – We hebben er al een paar keer over geschreven, het wordt een bijzonder Korenfestival! Een hoofdpodium voor The Battle tussen de winnaars van de afgelopen jaren, een tweede podium voor alle koren die gewoon Lekker Zingen, zonder jury, dus heerlijk ontspannen.

Drukte in de Nieuwstraat met een Sport en Cultuur Markt, drukte op de Oosterhaven met een Creatiefmarkt! Het kàn niet op! Dan ook nog op verschillende plaatsen de straatoptredens van de koren: Medemblik is op die dag één en al zang.

Als klap op de vuurpijl volgt na The Battle, op de Kaasmarkt, een spetterend optreden van Sven Manshanden, die ervoor zorgt dat de afsluiting van het Korenfestival 2016 één groot feest wordt!

Reageren via facebook