12.4 C
Medemblik
7 juli 2020 23:16
Medemblik Actueel.

Photo by: VA-Photograpy (www.facebook.com/VA.Photography.pascal)

Medemblik doet nu niet meer onder voor Mokum…(foto-overzicht)

MEDEMBLIK – De organisatie kon zich geen beter weer wensen dan tijdens afgelopen 5 mei. Het ‘Mokum in Medemblik’ festival werd mede dankzij het prachtig weer een enorm succes waarbij het woordje ‘FEESTEN’ in hoofdletters werd geschreven.

Een overvolle Kaasmarkt, een enorme keur aan artiesten waaronder natuurlijk de absolute top uit Medemblik, Pascal Redeker, Martin de Jager, Jaap Swagerman en good old Ben Tiben, brachten het publiek in de juiste stemming.  Vanaf de eerste klanten tot het laatste deuntje bleef het gezellig op de Kaasmarkt en kan de organisatie terugkijken op een zeer geslaagd evenement die zeker vervolg gaat krijgen.

Het enige kleine minpuntje was de geluidssterkte, tot een meter of 20 vanaf de trailer was het prima te verstaan daarna , door de door de gemeente opgelegde geluidseisen, viel het geluid snel weg. Maar dat mocht de pret niet drukken, ook daar werd met volle borst(en) meegezongen.

Onze evenementenfotograaf Pascal van As was erbij en maakte de volgende foto’s.. Foto nabestellen? Vraag het Pascal via Facebook

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?