Hoebe Muziekprojecten zoekt zangers en zangeressen voor ‘Barocking Bach’

Regionieuws – Johann Sebastian Bach, geboren op 21 maart 1685, was een Duitse componist van barok muziek. Door velen wordt hij beschouwd als één van de grootste en invloedrijkste componisten uit de geschiedenis. Zijn bekendste werken zijn de Johannes Passion en de Matthaüs Passion.

Wij, Hoebe Muziekprojecten, willen terug naar die tijd máár willen daarbij Bach ook in een nieuw jasje steken. Bach staat voor Barok, maar Bach staat bij ons straks ook voor Rock. Daarom de naam Barocking Bach. Deze versie van Bach wordt geheel gecomponeerd en gearrangeerd door onze dirigent Frank Hoebe.

Op 13 mei starten we met de repetities van dit nieuwe project om het in het voorjaar van 2017 uit te gaan voeren. We repeteren op vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Pianokamer te Spierdijk. De repetities zijn in 3 periodes verdeeld. Van 13 mei t/m 1 juli 2016, 2 september t/m 2 december 2016 en 6 januari tot een nog nader te bepalen datum in maart 2017.

Voor dit project zijn we op zoek naar zangers, zangeressen en muzikanten.  Jong & oud, iedereen is welkom! Enige ervaring is wel gewenst. Lijkt het je een leuke uitdaging om aan dit project mee te doen, wil je op de hoogte gehouden worden over dit project, geef je dan snel op!!

Dit kan door onze contactpagina op de website www.hoebemuziekprojecten.nl  in te vullen of door een e-mail te sturen naar Dick Rood via rood@quicknet.nl .

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.