Zaalvoetballers Nieuweboer(Wervershoof) winnen verdiend van Marléne 3 in Heerhugowaard

Wervershoof – Afgelopen vrijdag speelde Nieuweboer tegen het hoog geklasseerde Marlène 3 met slechts 2 wissels. Van de 7 spelers waren 3 A-junioren. Beide ploegen kozen voor een voorzichtige speelwijze vanuit de verdediging.

Over de gehele wedstrijd had Marlène iets meer balbezit, maar Nieuweboer de betere kansen. Het euvel blijft de kansen benutten. In de 1e helft werd een overname door Jef Koomen goed uitgespeeld en panklaar neer gelegd voor de debuterende Nick Kuin, welke gedecideerd de openingstreffer scoorde. Later in de 1e helft werd Marco Dudink een keer gepasseerd. In de 2e helft werd een van de vele kansen binnen geschoten door Joris Schouten.

Een verdiende overwinning voor Nieuweboer. Komende vrijdag speelt Nieuweboer om 20.30 in de Dars tegen The Counters uit Zaandam.