Noorderkoggenruiters Benningbroek presteren bovenmaats

Benningbroek – Op de accommodatie van Bucephalus in Barsingerhorn werden afgelopen weekend de kampioenschappen mennen dressuur van district West (Noord & Zuid- Holland, Utrecht en Zeeland) verreden. De beste menners uit deze provincies streden om de kampioenstitels.

De leden van de Noorderkoggenruiters uit Benningbroek presteerden uitstekend en werden in diverse klassen kampioen. Manon Wassing werd met Maiko Fan de Friesche Hoeve-kampioen in de klasse L, Ellen Wijdenes werd met Roos kampioen in de klasse B en Monique Jager werd met Boy kampioen in de klasse Z/ZZ.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.