5.8 C
Medemblik
3 december 2020 13:54
Medemblik Actueel.

Gezondheidswaarschuwing: ‘Tony Chocolonely melkchocolade reep met hazelnoten’

Medemblik – Consumenten die allergisch zijn voor pinda’s worden opgeroepen geen melk hazelnoot repen van Tony’s Chocolonely te eten, omdat dit gevaarlijk voor hen kan zijn. Sommige Tony’s Chocolonely melkchocoladerepen met hazelnoot kunnen sporen van pinda’s bevatten, terwijl dit niet op de wikkels vermeld staat.

Het gaat om de Tony’s Chocolonely grote melkchocolade reep met hazelnoten (180 gram) met lotnummers: 5132, 5173, 5251, 5273 en 5329 en de Tony’s Chocolonely kleine melkchocolade reep met hazelnoten (47 gram) met lotnummers: 5180, 5216, 5271 en 5336. Je vindt deze lotnummers (beginnend met L) op de zijkant van de wikkel.

Deze repen kunnen worden teruggestuurd naar de fabrikant met vermelding van naam, adres en rekening nummer. Het aankoopbedrag zal dan zo snel mogelijk worden vergoed.

Het adres is: Tony’s Chocolonely, Antwoordnummer 46128, 1060 WB Amsterdam.

De waarschuwing geldt alleen voor mensen met ’n pinda-allergie. Voor consumenten die niet allergisch zijn voor pinda’s is er niets aan de hand. Tony’s Chocolonely vindt het heel vervelend dat deze situatie is ontstaan en heeft hierover melding gedaan bij de Nederlandse Voedsel-en Waren Autoriteit. Via hun website en social media informeren zij het publiek.

Voor extra informatie en bij vragen kunt u contact opnemen met Tony’s Chocolonely op telefoonnummer 020-2051200.

Reageren via facebook