Medemblik Actueel.

Met Medemblik Actueel naar Shaun het schaap

Medemblik – Ze liggen weer klaar bij de kassa, 4 vrijkaartjes voor Shaun het schaap in het Bon-theater in Medemblik. En wij geven ze alle vier weg aan de diegenen die het antwoord weten op de vraag ‘waar maakte Shaun het schaap zijn eerste optreden’.

Weet jij het antwoord mail deze dan voor 10 januari aanstaande naar redactie@medemblikactueel.nl onder vermelding van Shaun het schaap.

Shaun het schaap

Shaun het schaap is het monotone leventje op de boerderij zat en besluit zijn boer af te leiden. Door deze kwade streek belandt zijn eigenaar in de grote stad. De boer krijgt daar per ongeluk een klap op zijn hoofd en weet niet meer dat Shaun zijn schaap is. Tijd voor Shaun, Bitzer en de rest van de kudde om naar de stad te trekken en hun eigenaar te redden.

Details:

  • Waar: Bon-theater Admiraliteitsweg 6a 1671 JA Medemblik
  • Wanneer: 15 januari 2016
  • Hoe laat: 19.00 uur
  • Kosten: € 3,50 p.p

Reageren via facebook