Medemblik Actueel.

Foto: Medemblik Actueel / Theo Annes
Foto: Medemblik Actueel / Theo Annes

Abbekerkse Lorenza Blokker heeft het er maar druk mee..

Abbekerk – De 15-jarige Lorenza Blokker moet het liefst 48 uur in een dag hebben en dan nog komt zij tijd te kort als je ziet wat zij allemaal doet. Buiten haar schooltijd om, ze zit in VWO-3 van het Copernicus in Hoorn werkt ze ook nog in het Nieuwe Bonte Paard in Abbekerk en haar sportactivitetiten organiseert ze nu ook nog ‘Happy Meals’.

‘Happy Meals is een project waar vrijgezellen gezellig bij elkaar kunnen komen om onder het genot van een hapje en drankje gezellig te kletsen, ‘En wie weet ontstaat er wel een happy koppel,’ zegt Lorenza.  Ze krijgt met haar project de volledige steun van haar werkgevers Laura en Marjolijn, en als de eerste avond een succes is zullen er zeker meer volgen.

Iedereen is welkom maar de mensen moeten zich wel inschrijven en de enige verplichting is dat men zich wel moet inschrijven. Het maakt verder niets uit of je een man of vrouw bent, ‘hoe meer mensen hoe meer kans op een match,’ zegt Lorenza.  En hoewel ze zelf ‘single’ is doet Lorenza zelf niet mee met ‘happy meals’. 

Inschrijven voor ‘happy meals’ kan via info@hetnieuwebontepaard.nl en vergeet niet uw naam,leeftijd,geslacht en wat u zoekt te vermelden. En wie weet wordt 2016 wel het jaar van de ‘happy koppels’.

Reageren via facebook