Medemblik Actueel.

Medemblik

Laatste week aanmelden voor Vrijwilligersprijs Medemblik

MEDEMBLIK – Ook dit jaar organiseert Vrijwilligerspunt Westfriesland in samenwerking met de gemeente Medemblik de Vrijwilligersprijs, dé waarderingsprijs voor (jonge) vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties.

Sinds mei kunnen bewoners van Medemblik hun favoriete vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie aanmelden. Op zondag 22 september sluit de aanmeldmogelijkheid en gaat de vakkundige jury uit de vele inzendingen de genomineerden kiezen.

Er zijn drie categorieën: de Jonge Vrijwilliger (tot 23 jaar), de Vrijwilliger (vanaf 23 jaar) en de Vrijwilligersorganisatie. Tot en met 21 september kan iedereen nog zijn favoriete vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie aanmelden via de www.vrijwilligersprijsmedemblik.nl.

De jury

Na 21 september buigt de vakkundige jury zich over de aanmeldingen en kiest vervolgens van iedere categorie drie genomineerden. De jury voor Medemblik bestaat uit Marijke Langendijk (Rode Kruis), Ron van Breukelen (Loopgroep Medemblik), Cor van Putten (Adviesraad Sociaal Domein), Marloes Manshanden (Westfriese Bibliotheken) en Eline Visser (JoMeGiNi Nibbixwoud).

De genomineerden

Van alle genomineerden wordt vervolgens een filmpje gemaakt waarin zij zich uitgebreid kunnen presenteren. De filmpjes worden ruim twee weken voor bekendmaking van de winnaars geplaatst op de websites en vanaf dan kan er door iedereen gestemd worden. Op 15 november worden tijdens een besloten feest in het Stoommachinemuseum in Medemblik de winnaars van de Vrijwilligersprijs Medemblik 2019 bekend gemaakt.

Sponsors

Ook dit jaar ontvangen de prijswinnaars weer prachtige prijzen van de sponsors.

Meer informatie

Meer weten? Lees het op www.vrijwilligersprijsmedemblik.nl.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook