Medemblik Actueel.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zomermarkt Medemblik

20 juli om 12:00 - 17:00

MEDEMBLIK – Dit jaar vind de Zomermarkt in Medemblik plaats op 20 juli. Thema van de markten is ‘De Gouden Eeuw in Medemblik’. 

Ook dit jaar vinden in het historische centrum van Medemblik weer de Zomermarkten plaats. Op de gezellige braderie vindt u vele leuke kraampjes met genoeg keuze. Ook is er een themaplein.

Thema van de Zomermarkten is “De Gouden Eeuw in Medemblik”. Het goed bewaarde stadsarchief uit die tijd maakt dat er veel informatie beschikbaar is over het dagelijks leven van de Medemblikker tijdens de Gouden Eeuw. Figuranten van de Medemblikker Toneelgroep Sint Pieter brengen ze tijdens de Zomermarkten op unieke wijze tot leven. Ook vind je de 17e eeuw terug in de diverse kramen waarin ambachten uit die tijd worden gedemonstreerd.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Gegevens

Datum:
20 juli
Tijd:
12:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Promoject
Telefoon:
06-26354975
E-mail:
info@promoject.nl
Website:
www.promoject.nl

Locatie

Centrum Medemblik
Nieuwstraat
Medemblik,
+ Google Maps