Medemblik Actueel.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Pianoconcert Wouter Harbers in Protestantse kerk Wognum

29 maart om 15:30 - 17:00

WOGNUM – Protestantse kerk aan de Raadhuisstraat 15 te Wognum. Wouter is een topper op zowel de piano als het orgel. Hij geeft veel concerten op allerlei prachtige locaties, onlangs ook in het concertgebouw. De commissie is dan ook blij dat hij een pianoconcert komt geven. Het concert is op 29 maart en begint om 15:30 uur. Kaarten à € 13,50 online via muziek35@gmail.com Restkaarten à € 15,00 voor aanvang aan de kerk (contant). Voor verdere info: www.zingenenzo.com

Klassieke muziek toegankelijk maken voor iedereen. Dat is de missie van pianist Wouter Harbers (1986). Liefhebbers van klassieke muziek maar juist ook mensen die nog nooit in Het Concertgebouw geweest zijn, trakteert hij op de mooiste muziek ter wereld.

Wouter doorweeft zijn concerten met interessante informatie en ludieke feitjes over de muziek. Dat levert een nieuwe luisterervaring op. Door de wisselwerking tussen pianist en publiek is de sfeer ontspannen en gezellig. Wouters koffieconcerten zijn hiervan een goed voorbeeld. Die geeft hij inmiddels op zeven locaties door heel Nederland.

Wouter debuteerde recent in Het Concertgebouw in een uitverkochte Kleine Zaal. Hij liet zich op hoog niveau scholen bij Wibi Soerjadi en tijdens masterclasses in Oxford, waarvoor hij uit een internationale groep pianisten geselecteerd werd. Ook bracht Wouter vier albums uit. Naast pianospelen dirigeert hij. Zo stond hij op de bok bij Händels Messiah en Ein deutsches Requiem van Brahms. Als pianist speelde Wouter diverse pianoconcerto’s, waaronder bijna tien keer Chopins Eerste.

Gegevens

Datum:
29 maart
Tijd:
15:30 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Zingen en Zo
E-mail:
info@zingenenzo.com
Website:
www.zingenenzo.com

Locatie

Protestantse Kerk Wognum
Raadhuisstraat 15
Wognum, 1687 AH
+ Google Maps
Telefoon:
0229 573 057
Website:
http://www.protgemwognumbsn.nl/