Medemblik Actueel.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lezing Boswachter, een droombaan?

23 februari om 14:00 - 16:00

Kosten: €2,00

BOVENKARSPEL – Op zondag 23 februari komt Mikal Folkertsma, boswachter bij Staatsbosbeheer in de Oostvaardersplassen, naar het IVN West-Friesland in Bovenkarspel voor een lezing, mét foto’s en een film, over het  werken in dit bijzondere gebied.

Voor veel mensen spreekt het beroep boswachter tot de verbeelding. Maar wat doet een boswachter tegenwoordig? Is het ook echt veel buiten werken en met de natuur bezig zijn of komt er nog meer bij kijken? Mikal zal uiteraard op deze middag ook iets vertellen over de ontwikkelingen en de natuur in dit bijzondere natuurgebied in Flevoland.

Zeearend-Oostvaardersplassen 23-2-20

Wat voor moois leeft en bloeit er eigenlijk zoal in die delta De Oostvaardersplassen, misschien wel het meest besproken stukje natuur van Nederland. Er broeden enorme zeearenden en ook voor talloze anderen dieren is het gebied van groot belang, zoals voor bevers, roerdompen en ringslangen.

Iedereen is van harte welkom om de lezing bij te wonen bij IVN West-Friesland in het Streekbos Paviljoen in Bovenkarspel. Deelname kost 2 euro per persoon en opgeven kan via publieksactiviteiten@ivn-westfriesland.nl. De lezing wordt gehouden in twee sessies (eentje om 14:00 uur en eentje om 15:00 uur), in de Terpzaal van het Streekbos Paviljoen.

Fotobijlage:  Zeearend en edelherten in de Oostvaardersplassen Mikal Folkertsma

 

Gegevens

Datum:
23 februari
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
Kosten: €2,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Organisator

ivn

Locatie

Biologische schapenboerderij “Schapenstreek”
De Gouw 57a
Lutjebroek, 1614 MB
+ Google Maps
Telefoon:
06 10099447
Website:
http://www.schapenstreek.nl/