Medemblik Actueel.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kindertheater Ridders! op Kasteel Radboud

18 augustus om 15:00 - 16:30

€5,

MEDEMBLIK – Zondag 18 augustus speelt Theaterduo Kees & Koos, samen met Eric Heijmans en Leon Visser hun alom geroemde en bijzondere kindervoorstelling “Ridders!” op Kasteel Radboud.

Opgesloten in een kasteel
Vier bezoekers raken opgesloten in een kasteel. Is dat een drama of een avontuur? Wie past het harnas van ridder Arnautilus? Wie speelt de jonkvrouw en wie wordt de draak?

Een echte komedie voor het hele gezin (4+) , over de lol van het spelen. Een niet alledaagse voorstelling over leven met een fysieke handicap, waarin ‘uitzonderlijk’ eigenlijk heel gewoon wordt. Na afloop van de voorstelling kun je zelf nog het zwaard ter hand nemen, pronken als een jonkvrouw, of zwaaien met een vlag. Voor en na de voorstelling mag je ook het hele kasteel verkennen!

Aanvang en prijzen
De voorstelling begint om 15.00 uur en duurt ongeveer 45 minuten. Kosten bedragen € 5,- voor kinderen t/m 12 jaar en € 8,- vanaf 13 jaar. Prijzen zijn inclusief toegang tot het hele kasteel tussen 9.00 en 17.00 uur. Museumkaart is niet geldig bij deze voorstelling.

Koop je kaartjes via kasteelradboud.nl/agenda

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Gegevens

Datum:
18 augustus
Tijd:
15:00 - 16:30
Kosten:
€5,
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Kasteel Radboud
Telefoon:
0227 541 960
E-mail:
info@kasteelradboud.nl
Website:
http://www.kasteelradboud.nl/

Locatie

Kasteel Radboud
Oudevaartsgat 8
Medemblik, 1671 HM
+ Google Maps
Telefoon:
0227 541 960
Website:
http://www.kasteelradboud.nl/