Medemblik Actueel.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

IVN: Herfstwandelen door het Zanddepot

13 oktober 2019 om 14:00 - 16:00

ANDIJK – De bomen kleuren rood, geel en oranje, bladeren dwarrelen een voor een naar beneden, de vogels vliegen zuidwaarts en in de struiken glinsteren dauwdruppels op verse draden spinrag. Het is herfst! Op zondag 13 oktober organiseert IVN West-Friesland om deze reden een exclusieve wandeling door een bijzonder natuurgebied nabij Andijk. 

Herfstbos 13-10-19

Wat groeit, bloeit en vooral sterft er allemaal in de herfst? Welke dieren gaan dit seizoen in ruste? En welke worden juist extra actief zo kort voor de winter? Kom het ontdekken in het Zanddepot, een normaal gesproken afgesloten gebied dat speciaal voor IVN een keertje open gaat. Iedereen die mee wil herfstwandelen is welkom, deelname is gratis maar een vrijwillige bijdrage van minimaal € 2 p.p. voor IVN afd.West-Friesland wordt aanbevolen.

De rondleiding begint om 14:00 uur en start bij de poort van Staatsbosbeheer, vlakbij de kruising Esdoornlaan-Grootslagweg, voor de gelegenheid te herkennen aan de IVN-vlag!

Fotobijlage:  bes Gelderse roos Toos Brink

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Gegevens

Datum:
13 oktober 2019
Tijd:
14:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

IVN
Telefoon:
0228 520486
E-mail:
info@ivn-westfriesland.nl
Website:
https://www.ivn.nl/afdeling/west-friesland

Locatie

Zanddepot Andijk
Esdoornlaan
Andijk, 1619 PS
+ Google Maps