Medemblik Actueel.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bon Theater: Alex Ploeg- Ultimatum

9 november om 20:00 - 23:00

€15,

MEDEMBLIK – Soms moet je jezelf een Ultimatum stellen. Bepalen wie je bent. Sterk zijn. Volwassen worden. Ergens voor staan. Alex weigert dit al jaren. Want kom op, hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent? Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Die razendsnel is maar stagneert. Een succesvolle mislukking. Een coming of age story, après la lettre. 

In Ultimatum komen in sneltreinvaart rake grappen, absurde observaties en betoverende gitaarliedjes op je af.

Alex is lid van Comedytrain en won de Publieksprijs van Cameretten (2016). Hij werd in de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2018. NRC.next tipte hem als dé culturele verassing van 2019.

Ultimatum werd afgelopen seizoen door de pers zeer goed ontvangen en bekroond met sterren en lovende woorden: “Een indrukwekkend debuut”, schreef NRC. “Een zelfverzekerde zaalinpakker die doet waar-ie goed in is”, aldus de Volkskrant.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Gegevens

Datum:
9 november
Tijd:
20:00 - 23:00
Kosten:
€15,
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Bon Theater
Telefoon:
0227 543076
E-mail:
reserveringen@bon-theater
Website:
http://bontheater.nl/

Locatie

Bon Theater
Admiraliteitsweg 6a
Medemblik, 1671 JA
+ Google Maps
Telefoon:
0227 543076
Website:
http://bontheater.nl/