MEDEMBLIK – Stokbrood gevuld met zelfgemaakt knoflookboter: alleen die heerlijke geur al!
Ingrediënten
- 4 el AH Biologische halvarine in kuip
- 10 g AH Biologisch Bieslook plantje in pot
- 1 teen knoflook
- 1 AH Biologisch meergranenstokbrood
- 1140 ml Unox proeverij romige vergeten-groentensoep met pastinaak & cantharel
Instructies
- Verwarm de oven voor op 220 °C.
- Doe de halvarine in een schaaltje en laat in ca. 10 seconden zacht worden in de magnetron op vol vermogen. Snijd de bieslook fijn. Pers de knoflook boven de halvarine. Meng samen met de bieslook tot een knoflookboter. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Maak schuine inkepingen in het stokbrood en vul met de knoflookboter. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in het midden van de oven in 10 min. goudbruin en gaar.
- Verwarm de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel over de kommen. Serveer met het stokbrood.
Extra
Variatietip: Lekker met in plakjes gesneden gebakken champignons.
© Albert Heijn / Allehande