Wat eten wij vandaag: Noodles met zalm en spinazie

Noodles met zalm en spinazie

Wat eten wij vandaag: Noodles met zalm en spinazie Wat eten wij vandaag: Noodles met zalm en spinazie Het recept uitprinten
Aantal personen: 4 Kooktijd:
Nutrition facts: calories fat

Ingrediënten

  • 4 zalmfilets à 150 gram
  • 200 g verse spinazie
  • 400 g kastanjechampignons
  • 250 g Go-Tan organic egg noodles
  • 2 teentjes knoflook
  • 240 ml Go-Tan original wok teriyaki
  • 30 ml Go-Tan wokolie
  • sesamzaadje, geroosterd
  • Go-Tan sesamolie

Instructies

  1. Was de spinazie, maak de champignons schoon en snijd in kwarten.
  2. Maak de Go-Tan organic egg noodles klaar volgens de aanwijzing op de verpakking, maar houd twee minuten korter aan dan op de verpakking aangegeven. Spoel de noodles na het wellen goed af met koud water.
  3. Verhit wat olie in een koekenpan en bak de champignons samen met de knoflook tot ze een goudbruin kleurtje hebben. Haal ze uit de pan en zet even apart.
  4. Verhit de pan opnieuw, voeg wat olie toe en bak de rug van de zalmfilet 1 minuut. Draai de zalm om, voeg ongeveer 100 ml Go-Tan original wok teriyaki toe en bak de zalm hier 2 tot 3 minuten in.
  5. Haal de zalm uit de pan en voeg de noodles, champignons, spinazie en de rest van de woksaus toe. Roer goed door en verwarm een paar minuten. Haal de pan van het vuur. Schep wat noedels op een bord en leg de zalm er bovenop.
  6. Garneer met een klein scheutje Go-Tan sesamolie en wat geroosterde sesamzaadjes.

Reageren via facebook