Wat eten wij vandaag: Shoarma met prei en couscous

Shoarma met prei en couscous

Wat eten wij vandaag: Shoarma met prei en couscous Wat eten wij vandaag: Shoarma met prei en couscous Het recept uitprinten
Aantal personen: 4 Kooktijd:
Nutrition facts: calories fat

Ingrediënten

  • 200 g gedroogde abrikozen, gehalveerd
  • 100 ml sinaasappelsap
  • 300 g couscous
  • 6 el olijfolie of
  • 6 el arachideolie
  • 800 g preien, in smalle reepjes, panklaar
  • 1 tl ras el hanout
  • 500 g shoarmavlees
  • 1 el munt, grof gehakt

Instructies

  1. Wel de abrikozen in het sinaasappelsap. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de helft van de olie en roerbak hierin de prei. Schep de ras el hanout erdoor.
  3. Verhit de rest van de olie en bak hierin de shoarma in 10 minuten goudbruin en gaar. Meng de couscous met de abrikozen door de prei.
  4. Serveer de couscous met de shoarma erop en bestrooi met de munt.

Reageren via facebook