MEDEMBLIK – Jawel, een heuse winter primeur in het proeflokaal van Stadsbrouwerij Radboud “De Buitenpoorter”.
Er was tot nu toe nog geen Radboud Porter verkrijgbaar, maar nu is er dus De Buitenpoorter. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden geheel volgens de traditie van Radboud gebrouwen. Een aangenaam zwart bier met koffie en karamelsmaken . Met een opvallend laag alcohol percentage van 5,5% zodat je nog ruimte en zin overblijft voor een tweede! Door toevoeging van een traditionele Engelse hopsoort is een aangenaam aroma en bittertje ontstaan.
Tekst loopt door onder de foto
De buitenpoorter lijkt speciaal gemaakt voor winterse koude donkere dagen, maar de liefhebbers drinken deze biersoort het hele jaar door. Bij het drinken van de Buitenpoorter wordt aangeraden om het bier in de fles of glas op te laten warmen tot 8 °C.
Once you go black, you can never go back!
[signoff]
Reageer