Medemblik Actueel.

© DEEN Supermarkten
Gerechten

Wat eten wij vandaag: Snelle roerbakgroenten met shoarma en quinoa

Snelle roerbakgroenten met shoarma en quinoa

Wat eten wij vandaag: Snelle roerbakgroenten met shoarma en quinoa Wat eten wij vandaag: Snelle roerbakgroenten met shoarma en quinoa Uitprinten
Aantal personen: 4 Bereidingstijd:
Voedingswaarde Calorieën Vet
Waardering 4.5/5
( 2 Stemmen )

Ingrediënten

  • 250 g quinoa of
  • 250 g zilvervliesrijst
  • 1 groentebouillonblokje
  • 1 el olie
  • 400 g shoarmavlees of
  • 400 g vegetarische stukjes
  • 2 courgettes, in kleine blokjes
  • 400 g diepvriesdoperwten
  • 1 bosje munt, alleen de blaadjes

Instructies

  1. Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met het bouillonblokje. Verhit de olie in een hapjespan en bak hierin de shoarmareepjes 4 minuten op een hoge stand.
  2. Voeg de courgette en doperwten toe en roerbak nog enkele minuten. Schep als laatste de munt erdoor en breng op smaak met peper. Serveer met de quinoa.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook