Medemblik Actueel.

Foto: DEEN Supermarkten
Gerechten

Wat eten wij vandaag: Aspergegratin met blauwe kaas

Aspergegratin met blauwe kaas

Wat eten wij vandaag: Aspergegratin met blauwe kaas Wat eten wij vandaag: Aspergegratin met blauwe kaas Uitprinten
Aantal personen: 4 Bereidingstijd:
Voedingswaarde Calorieën Vet
Waardering 5.0/5
( 1 Stemmen )

Ingrediënten

  • 500 g witte asperges
  • 200 ml room
  • 100 g blauwe kazen
  • 2 takjes tijm

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Schil de asperges en snijd de onderste stukjes eraf.
  2. Kook de asperges circa 10 minuten in ruim water met zout. Schep ze uit de pan en leg naast elkaar in de ovenschaal.
  3. Bestrooi met zout en peper. Giet de room over de asperges en verkruimel de kaas erover.
  4. Bestrooi met de tijm en gratineer de asperges circa 25 minuten goudbruin in het midden van de oven. Lekker bij gebakken aardappels en gegrild vlees.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook