Medemblik Actueel.

Foto: DEEN Supermarkten
Gerechten

Wat eten wij vandaag: Shoarma met radijssalade en krieltjes

Shoarma met radijssalade en krieltjes

Wat eten wij vandaag: Shoarma met radijssalade en krieltjes Wat eten wij vandaag: Shoarma met radijssalade en krieltjes Uitprinten
Aantal personen: 4 Bereidingstijd:
Voedingswaarde Calorieën Vet
Waardering 5.0/5
( 1 Stemmen )

Ingrediënten

  • 750 g krieltjes met schil
  • olijfolie
  • 600 g shoarmavlees
  • 1 bosje peterselie, fijngehakt
  • 0,5 krop ijsbergsla, in reepjes, voor de salade
  • 1 bosje radijsjes, in plakjes, voor de salade
  • 1 kleine ui, gesnipperd, voor de salade
  • 1 kleine komkommer, in halve plakjes, voor de salade
  • 1 rode paprika, in smalle reepjes, zonder zaadjes, voor de salade
  • 4 el yoghurtdressing, kant-en-klaar, voor de salade

Instructies

  1. Kook de krieltjes 8-10 minuten, giet ze af en spoel er koud water over. Verhit in 2 koekenpannen een scheutje olijfolie.
  2. Bak in de een pan de shoarma in 7-8 minuten goudbruin en gaar. Bak in de andere pan de krieltjes circa 5 minuten en schep de peterselie erdoor.
  3. Meng de ingrediënten voor de salade. Serveer de shoarma met de krieltjes en de salade.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp