Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – afwisselend zon en bewolking

MEDEMBLIK – Vandaag trekken er wolkenvelden over onze regio maar de zon zal toch ook met enige regelmaat te zien zijn. De stormachtige wind laten wij achter ons en gaat over naar een flink rustigere weertype. Vanmiddag loopt de temperatuur op naar 11 graden bij een meest matige wind uit het zuiden/zuidwesten. In de nacht naar woensdag daalt het kwik naar 6 graden.

Woensdag is er veel meer ruimte voor de zon waardoor de middagtemperatuur zal oplopen naar 13 graden, lokaal is zelfs 14 graden mogelijk. De wind is matig van kracht en waait uit het zuidwesten en voert droge lucht met zich mee maar ook bewolking, gelukkig valt daar dus geen neerslag uit.

Na woensdag gaat de temperatuur op de donderdag en vrijdag nog een stukje hoger uitkomen, 14/15 graden op woensdag met afwisselend bewolking en zon tot zelfs 16 á 17 graden op vrijdag en dan wisselen zon en bewolking elkaar ook weer af. De wind op beide dagen waait uit het zuidwesten en is overwegend matig van kracht.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook