Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd
(pop)muziek Algemeen

Wognum kiest “MAESTRO Wognum 2019”

WOGNUM – In navolging van het alom geprezen televisieprogramma “Maestro” kiest muziekvereniging “Ons Genoegen” uit Wognum de “Maestro van Wognum 2019”! Zes prominente Wognummers strijden tijdens het Maestroconcert op zaterdag 16 maart om 20.00 uur in zaal Stam om de titel.

De vereniging heeft zes bekende dorpsgenoten bereid gevonden de strijd om de gouden baton met elkaar aan te gaan. De kandidaten zijn: Petra Vlaar, Dick Kok, Harry Nederpelt, Anita Koppes, Annemarie Stam en Philip Vos. Stuk voor stuk mensen die hun sporen binnen de Wognumse gemeenschap ruimschoots hebben verdiend. Zij zullen het groot orkest van “Ons Genoegen” gaan dirigeren en met elkaar gaan uitmaken wie er “MAESTRO Wognum 2019” gaat worden.

Het fanfareorkest biedt u een avond met mooie en bekende muzieknummers, met spanning, sensatie en veel plezier. Na afloop kunt u, samen met de dirigenten én de leden van het orkest, onder het genot van een drankje en muziek, napraten over de avond.

De kandidaten en de vereniging hebben er ontzettend veel zin in!

Er zijn nog enkele toegangskaarten á €7,50 verkrijgbaar op de volgende verkoopadressen:

  • Slagerij Dick Kok – Winkelcentrum De Boogerd Wognum
  • Café Stam – Raadhuisstraat 1 Wognum
  • De Readshop – Winkelcentrum De Boogerd Wognum
  •  www.onsgenoegen-wognum.nl

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook