Medemblik Actueel.

Foto: DEEN Supermarkten
Gerechten

Groenteschotel uit de wok met kaas en noten

Groenteschotel uit de wok met kaas en noten

Groenteschotel uit de wok met kaas en noten Groenteschotel uit de wok met kaas en noten Uitprinten
Aantal personen: 4 Voorbereidingstijd:
Voedingswaarde 200 Calorieën 12 gram Vet
Waardering 5.0/5
( 1 Stemmen )

Ingrediënten

200 g peultjes
4 el (olijf)olie (Mediterrane)
100 g ongezouten cashewnoten
2 uien of 4 sjalotjes, in ringen
3 stengels bleekselderij, in boogjes
1 rode paprika, in blokjes
1 gele paprika, in blokjes
1 courgette, in plakjes
1 kleine aubergine, in blokjes
1 teentje knoflook, gepeld en geperst
zout
versgemalen peper
1 kleine Chinese kool of paksoi, in reepjes
250 g (dikke plak) kruidenkaas, in blokjes

Instructies

Kook de peultjes 2 minuten. Giet ze af en spoel er koud water over.

Verhit de helft van de olie, bak hierin de cashewnoten kort, schep ze uit de wok en laat ze uitlekken.

Voeg de rest van de olie toe en roerbak hierin de uien, bleekselderij, paprika, courgette, aubergine en geperste knoflook 3 minuten.

Strooi er zout en peper over. Schep de koolreepjes erdoor en bak nog 2 minuten.

Meng de noten, de kaas en de peultjes vlak voor het serveren door het gerecht.

Schep de groenteschotel op de borden.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageer op dit onderwerp

X