3.4 C
Medemblik
24 februari 2019 06:50
Medemblik Actueel.

Foto: DEEN Supermarkten
Foto: DEEN Supermarkten
Gerechten

Andijvieschotel met gehakt

Andijvieschotel met gehakt

Andijvieschotel met gehakt Andijvieschotel met gehakt Uitprinten
Aantal personen: 4 Voorbereidingstijd: Bereidingstijd:
Voedingswaarde 128 Calorieën 6 gram Vet
Waardering 5.0/5
( 1 Stemmen )

Ingrediënten

1,5 pakje aardappelpuree voor ovenschotel
300 g rundergehakt
1 pakje champignonsaus
600 g andijvie (panklaar)
1 ui, gesnipperd
3 el olijfolie
15 g boter

Instructies

Verwarm de oven voor op 200 graden. Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de andijvie 3 minuten. Verdeel de andijvie over de bodem van een met de boter ingevette ovenschaal. Verhit de rest van de olie in de wok en bak het gehakt met de ui al omscheppend rul. Bereid de saus volgens de aanwijzingen en roer de saus door het gehakt. Bereid de puree volgens de aanwijzingen. Schep het gehakt met de saus op de andijvie en strijk de puree erover uit. Bak de schotel in 20 minuten in de oven.

X